Personvernerklæring

Introduksjon

Kathrine Aspaas Media (org. no. 917 413 304) er opptatt av å behandle personopplysninger på en betryggende og tillitsvekkende måte i forbindelse med at du besøker og benytter våre nettsider: Kathrineaspaas.no, Raushetenstid.no, ageofgenerosity.com, shop.kathrineaspaas.no, kathrineaspaasstudio.simplero.com samt våre kursplattformer med egne url-adresser og kathrinestudio.simplerosites.com.

Denne personvernerklæringen («Personvernerklæring») inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettsidene våre, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

Hensikten med denne Personvernerklæringen er å informere deg om dine rettigheter, samt om våre retningslinjer og prosedyrer for behandling av personopplysningene vi mottar fra deg gjennom din bruk av våre nettsider.

Personvernerklæringen er underlagt norsk lov og vil kunne bli oppdatert fra tid til annen, blant annet som følge av endringer i gjeldende personvernlovgivning eller fordi tjenestene tilgjengelig på nettsidene utvides eller endres. Vi vil varsle deg dersom dette krever nytt samtykke fra deg.

Vennligst les denne erklæringen nøye for å få en klar forståelse av hvordan vi samler inn, bruker, beskytter eller på annen måte behandler dine personopplysninger.

Samtykke

For å kunne benytte deg av tjenestene tilgjengelig på våre nettsider er det nødvendig at du gir oss visse etterspurte personopplysninger. Hvis du ikke ønsker å gi oss slike nødvendige opplysninger, kan vi dessverre ikke gi deg tilgang til den forespurte tjenesten.

Ved å bruke tjenester på våre nettsider, bekrefter du at du har lest og at du forstår og samtykker til innholdet i denne Personvernerklæringen og til vår behandling av dine personopplysninger.

Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke ved å kontakte oss. Vær likevel oppmerksom på at dette kan føre til at vi ikke lenger kan levere våre tjenester til deg.

Hvis barn under 16 år har gitt oss personopplysninger, vil Vi slette opplysningene så snart Vi blir oppmerksomme på forholdet. Foresatte kan kontakte oss.

Behandlingsansvarlig

Kathrine Aspaas Media, ved eier Kathrine Aspaas, er behandlingsansvarlig for behandlingen av personopplysninger i forbindelse med vår virksomhet etter den til enhver tid gjeldende personopplysningslovgivning. Med behandlingsansvarlig menes den som bestemmer formålet med behandlingen av personopplysninger og hvilke hjelpemidler som skal benyttes. Det er behandlingsansvarlig som har det overordnede ansvaret for behandlingen av dine personopplysninger.

Hva er personopplysninger?

Med personopplysninger menes informasjon som kan knyttes til en fysisk person, eksempelvis opplysninger om navn, bosted, telefonnummer og e-postadresse. Med behandling siktes det til enhver bruk av personopplysninger, som f.eks. innsamling, registrering, sammenstilling, lagring og utlevering.

Hvilke personopplysninger behandler vi?

Ved å benytte deg av våre tjenester på våre nettsider, vil vi kunne behandle dine personopplysninger, inkludert, men ikke begrenset til:

  • Adresse
  • Betalingshistorikk, inkludert dato og klokkeslett, beløp belastet, debet- kredittkortinformasjon og andre relaterte transaksjonsdetaljer.
  • Brukernavn
  • E-postadresse
  • Firmanavn
  • Informasjon om din bruk av Våre Nettsider, eksempelvis din søkehistorikk, hvilke undersider som besøkes
  • Enhetstyper
  • Informasjon om kontaktperson
  • IP-adresser
  • Kommentarer og aktivitetslogg fra våre kursportaler (etter innlogging)
  • Mailsporing
  • Navn
  • Nettleserinnstillinger
  • Operativsystem
  • Passord (kryptert for oss)
  • Telefonnummer
  • Trafikkdata

Slik innhentes informasjonen:

Vi behandler personopplysninger som du avgir via skjemaer på våre nettsider, eksempelvis:

  • Kontaktskjema eller påmelding til vårt nyhetsbrev
  • Påmelding til et gratiskurs, webinar e.l.
  • Nedlasting av f.eks. e-bok, guide, maler e.l.
  • Kjøp av kurs, tjenester eller produkter på våre nettsider
  • Kommentarfelt

Formålet med informasjonen som innhentes:

Vi er opptatt av å behandle personopplysninger på en måte som gjør at du kan føle deg trygg på at opplysninger om deg behandles konfidensielt.

Vi behandler personopplysninger som er nødvendige for at du kan nyttiggjøre deg av våre tjenester og benytte våre nettsider.

Vi vil behandle personopplysninger som vi mottar direkte fra deg eller på tekniske måter (for eksempel automatisk registrering via våre servere) for de formål som er beskrevet under og for å kunne tilby, overvåke og analysere bruken av tjenester og nettsidene samt gjennomføre vedlikehold og forbedringer.

Formålet med vår behandling av dine personopplysninger er å betjene din bruk av tjenester og nettsidene på en best mulig måte.