Velkommen til kathrineaspaas.no

Vi ber deg vennligst lese følgende kjøpsvilkår nøye før du foretar et kjøp hos oss.
Generelt
1. Priser og Betaling:
  • Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK) og inkluderer merverdiavgift (MVA) med mindre annet er spesifisert. Prisene inkluderer ikke eventuelle fraktkostnader, som vil vises før betalingstransaksjonen fullføres.
  • Betaling kan gjøres med kreditt-/debetkort, VIPPS eller andre betalingsmetoder som tilbys ved utsjekking. Vi samarbeider med pålitelige betalingsleverandører for å sikre en trygg og sikker betalingsprosess.
2. Levering:
  • Vi streber etter å behandle og sende bestillinger så raskt som mulig etter at betalingen er mottatt og bekreftet. Leveringstiden kan variere avhengig av produkttype og leveringsadresse.
  • Kunder er ansvarlige for å gi nøyaktige og fullstendige leveringsopplysninger. Vi påtar oss ikke ansvar for feil leveringsinformasjon oppgitt av kunden.
3. Retur og Refusjon:
  • Vi aksepterer retur av varer innen 14 dager fra mottakelsen, forutsatt at varen er ubrukt, i original stand og med alle merkelapper intakte.
  • Kunden er ansvarlig for returfraktkostnader med mindre varen er mottatt i defekt stand eller feil vare er sendt. Kontakt vår kundeservice før du returnerer en vare.
4. Under 18 år:
Smykker
Materialer og Vedlikehold:
  • Beskrivelsene av smykket på nettstedet er så nøyaktige som mulig. Vær oppmerksom på at fargegjengivelse kan variere avhengig av skjerminnstillinger.
  • For å opprettholde smykkets kvalitet anbefales det å unngå kontakt med vann, parfyme eller andre kjemikalier. Se spesifikke vedlikeholdsråd som følger med smykket.
Bøker
Tilstand og Informasjon:
  • Vi beskriver bøker så nøyaktig som mulig med hensyn til tilstand og innhold. Mindre avvik kan forekomme, og bilder som vises, er kun til illustrasjonsformål.
E-Bøker (Nedlastbare eller tilgang online, og digitale lisenser/nøkler/serienummer)
  • Det er ikke angrerett eller noen form for returrett på digitale varer som e-bøker, digital ressurs eller digitale lisenser. Med unntak av direkte feil på varen eller tilbakemelding, da erstattes varen av feilfri versjon eller at pengene refunderes. Digitale kurs har 30 dagers angrerett.
Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål, klager eller trenger hjelp, vennligst kontakt vår kundeservice på . Vi vil gjerne hjelpe deg.

Disse kjøpsvilkårene er underlagt norsk lov. Ved å handle på kathrineaspaas.no godtar du disse vilkårene og betingelsene. Lenker med informasjon til forbrukerkjøp og hvordan disse er regulert finner du mer om her:
forbrukerkjøpsloven,  angrerettloven,  markedsføringsloven,  personopplysningsloven,  e-handelsloven og kredittkjøpsloven. Følg lenkene til disse lovene hvis du vil ha mer informasjon om dine rettigheter og plikter ved kjøp. Der det i disse kjøpsvilkårene stilles krav til skriftlighet, er dette oppfylt ved bruk av e-post, tekstmelding til mobiltelefon (SMS).
Definisjon av parter
Selger er:
Kathrine Aspaas Media
Stensgata 11
0358 Oslo
Orgnr: 893 53 0762

Heretter kalt vi eller oss.
Kjøper er: den person som er oppgitt som kjøper i bestillingen, heretter benevnt som du, deg, din eller ditt.