Årstider Livet Siste nytt

Godt feiltastisk nytt år!

Godt feiltastisk nytt år!

Godt, feiltastisk nytt år!
Snøen glitrer rundt hytteveggen her på Røros, og jeg har nettopp brølt:
”NÅ MÅ DERE SE TIL Å BESTEMME DERE!!!”

Tante Margrethe og venninne Wivi sitter storøyd i sofaen og bare ser på meg. Helt til Wivi samler seg og sier at nå får jeg se til å skjerpe meg. Det går ikke an å snakke sånn til folk. Og det er jeg jo enig i. Eller, det går jo an, men det blir skikkelig dårlig stemning. Og dette var før middagen.

Det klikka for meg, rett og slett. Av og til skjer det. Jeg blir så irritert og forbanna at rullgardinen går ned. Det blir helt svart inne i hodet, og det er gjerne da jeg brøler. Ett eller annet. Holder gjerne på en stund også, når jeg først er i gang.

Ofte henger det sammen med en av disse fire tingene:
Jeg er sulten, sliten eller kjenner meg ensom.
I dette tilfellet var jeg sulten og sliten.

Åpne og rare
Jeg velger dette lille romjulsdramaet fordi dette året har vært helt fantastisk! Raushetens tid er i gang så det suser, og flere og flere ønsker å være med.

Sammen gjør vi verden åpnere, gladere og mer menneskevennlig.

Og likevel klikker det av og til. Og det er helt greit! Vi er så søte og gjør så mange rare ting, vi mennesker. Og vi gjør så godt vi kan. Vi lærer av hverandre, og blir modigere. Tar eierskap til livene våre, og deler historier.

Det kommer vi til å fortsette med – i blogger og på sosiale medier – rundt middagsbordet og rundt leirbålet. Vi kommer hverandre nærmere på denne måten, og vi kommer nærmere oss selv.

Liten og fin
Et av årets mange høydepunkter har vært møtet med komiker Tommy Steine, som sier det veldig fint om det å forandre seg:
”Det holder med 2-3 prosent. Det har en kjempeeffekt!”

Nå er vi på vei inn i 2014, og jeg gleder meg veldig!
Omtanken er virkelig den nye effektiviteten.
Og vi forandrer verden – sammen – hver eneste dag.
Tusen, tusen takk for alt dere gjør!

Og så klikker vi litt innimellom…og går til værs…omtrent som nyttårsrakettene.

GODT FEILTASTISK NYTT ÅR!

2013-12-29 14.56.29-1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *