Emosjonell revolusjon Siste nytt

Emosjonell styrketrening – GRATIS introkurs!

Gro og Anja Hammerseng-Edin er blant de mange som har inspirert meg i arbeidet med emosjonell trening. Her er vi hjemme hos dem i Larvik i sommer.

Endelig er det første kurset i emosjonell styrketrening ferdig!
Jeg har jobbet som besatt i sommer for å få det så bra og kraftfullt som mulig.

Jeg håper du opplever at det er relevant for deg, for jeg vil SÅ gjerne ha deg med.

Du vil blant annet lære å dyrke frem gode følelser som interesse, glede og ro.
Få hjelp til å opparbeide gode vaner for hjernen, som støtter deg i hverdagen.
Få en emosjonell verktøykasse som aldri slites ut.
Du blir emosjonelt sterkere, og det er GRATIS!

Alt vi trener på i det emosjonelle treningsstudioet bygger på forskning fra verdens
fremste universiteter, som Harvard, Yale og Berkeley.

Hvis dette høres relevant ut for deg, kan du melde deg på gratiskurset HER!

Velkommen inn!
Hvis du vil sjekke ut hva vi skal drive med i det emosjonelle treningsstudioet, kan du se denne velkomstvideoen.

Hvis du melder deg på gratiskurset, er det denne videoen som følger med den første eposten du får.
Håper du får lyst til å bli med.

 • Emosjonelt sterk – hva er det?
  Underveis i arbeidet har jeg spurt mennesker jeg har møtt hva emosjonell styrke betyr for dem. Svarene jeg har fått er så gode at jeg like gjerne publiserer noen av dem her.

  For meg handler emosjonell styrke om respekt, aksept og evne til å vise anerkjennelse for såvel andres som egne følelser og valg.

  Det er å stå i ubehag og usikkerhet, uten å stikke av eller skylde på andre.
  Det er å tørre være sårbar, tilgi og ikke minst si unnskyld når det er på plass. Det er å tørre å elske, uten garanti for å bli elsket tilbake.»Det er å tørre skille seg ut, og stå alene når det var lettere å jatte med og stå trygt inne i rekkene.

 • Emosjonell styrke forbinder jeg med styrke til å vise raushet overfor seg selv og andre.
 • Jeg tenker det bla handler om å være i kontakt med og forstå egne følelser, bruke dem som et av flere nyttige verktøy … som medspillere og ikke motspillere i samspill med andre… for å ha det bra… og gjerne prestere bra.
 • Jeg har mye jeg skal øve på, men kanskje starter jeg med motstandskraft – resilience?
 • For meg handler emosjonell styrke om å kunne håndtere seg selv når følelsene skyller over meg. Å beholde tilliten til seg selv når det skjer. Jeg ville gjerne trent på å holde hodet kaldt når jeg tror noen mistror meg.
 • Emosjonell styrke forbinder jeg med å være tro mot seg selv og da egne kjerneverdier. Det å tørre og vise dette f. eks gjennom egen sårbarhet og egne meninger/valg.
 • Jeg forbinder emosjonell styrke med en evne til å tåle sine egne følelser. Å tåle og merke dem, romme de og la de få plass, og så la de få passere. Ikke alltid reagere på dem, ikke automatisk, men kanskje agere etterpå dersom handling trengs.

Hva er emosjonell styrke for deg?

Fortell meg det i kommentarfeltet under, og hjelp meg til å gjøre det emosjonelle treningsstudioet enda bedre.
Ikke glem å melde deg på gratiskurset!
😃

Gode tanker fra Kathrine
– din emosjonelle PT

1 Comments

 1. Jeg fikk nylig vite om deg og dine tanker. Har hørt på noen av de første podcastene dine …. og kjenner meg så til de grader igjen i mye av det du tar opp, men har vel selv dyrket den rasjonelle siden i meg gjennom et langt liv. Jeg måtte bli 75 år før jeg fikk mitt eget liv rett i ‘trynet’. Du løfter meg! Jeg vil svært gjerne bli en del av din erfaring og din viten.
  Vet ikke helt om du vil vite mer om meg… Jeg er fortsatt veldig aktiv bl.a. som frivillig – som teknologiambassadør for eldre i Pensjonistforbundet.
  Jeg gleder meg! Hilde

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *