Livestream Livet Media Økonomi På turnè Samfunnsliv Siste nytt

Emosjonell Revolusjon – The MOVIE!

Skjermbilde 2016-08-28 13.16.08
Er du klar for Emosjonell Revolusjon?
Vi er i gang!

Det var høy stemning og stappfullt hus i Arendal for en uke siden.
Helseminister Bernt Høie var blant publikum.
Det var også to sjiraffer og en sjakal.

SE filmen HER!

Produsent: Helge Heyerdahl


Her er kveldens foredragsholdere og en liten smakebit av hva de snakket om:

”Vi er bare tre små ord fra en bedre relasjon til venner, kolleger, naboer og familie: Fortell – meg – mer.”

Bertha Lende-Røed, kjærlighetsgründer i Fuelbox.

 

 

 

Tonje Flack

”Vi har vært gjennom en opplysningstid med fokus på IQ. Når vi skal løfte oss videre, er det relasjonskompetansen som er den mest avgjørende.”

Tonje Flack, kjærlighetsgründer i Fuelbox.

 

 

”Hva er det motsatte av følelser og emosjoner? Det motsatte av følelser er å være nummen. Når hjertet ikke lenger våkner. Når hjertet ikke lenger reagerer – er likeglad. Vi trenger å vekke løven i hjertet. Derfor trenger vi en emosjonell revolusjon.”

Per Espen Stoknes, Handelshøyskolen BI.

 

 

”Vi trenger en revolusjon så vi kan behandle hele mennesket. Vi har ennå ikke ord for å snakke om det aller vanskeligste. Vi trenger å skape trygge rom der vi våger å dele tanker og dele følelser akkurat sånn som de er.”

Jannicke Haugan, Kreftomsorg Rogaland.

 

 

”Den linsen som hjernen din velger å se verden gjennom, skaper din virkelighet. Hvis du kan endre den linsen kan du endre måten du opplever andre mennesker på. Dette er nøkkelen til å kunne omgås folk som uttrykker følelser annerledes enn deg.”

Julien S. Bourrelle, rakettforsker og forfatter.

 

 

En ivrig programleder og to glade sjiraffer blant publikum under Emosjonell Revolusjon i Arendal.
De kommer fra organisasjonen for Ikke-voldelig kommunukasjon.

 

«There are three words you need to know: Motion, emotion and motivation. Linguistically they mean the same – MOVEMENT. You cannot have motivation without movement. When you feel demotivated, you feel numb. You need emotions to get moving.»

Pellegrino Riccardi, forfatter og foredragsholder.

 

 

«Følelser er bevegelse, og nå skal dere være backingbandet mitt.
Dette er emosjonell revolusjon!»

Maren Mørreaunet Selvaag, jazzpianist og komponist, leder an i en improvisert jam-session.

 

 

 

 

 

“Vi lytter etter den andres svar, men er mer opptatt av å finne hva vi skal svare. Vi må bli flinkere til å lytte hvis vi skal lykkes med den emosjonelle revolusjonen. Vi må våge å hvile i svaret.”

Loveleen Rihel Brenna, gründer av Seema, forfatter og skribent

 

 

 

”Jeg lager TV om det vi tror vi er alene om. Om følelser vi tror vi er alene om, og som vi egentlig er litt usikre på om verden tåler. Jeg har allerede rukket å redde ekteskapet mitt på Aftenposten TV.”

Marthe Sveberg, TV-produsent og programleder i Folk Om

 

 

 


”Mot handler om å møte mennesker vi har antipati mot.”

Bodil J. Houg, Mobbeombud i Buskerud.

 

 

 


«Jeg er mer enn det.»
Bianca og Espen Simonsen, Gjør en Forskjell.

 

 

 

 

”Hvor blir det av gutta? Hva kan DU gjøre for at guttene våre ikke blir emosjonelt lobotomerte? Hva kan DU gjøre for at gutter våger å kjenne på følelsene sine uten å opppleve det som svakhet?”

Svein Harald Røine, forfatter og foredragsholder

 

 

 

Ja, hva kan vi alle gjøre for å våge å kjenne på følelsene våre og ikke oppleve dem som svakhet?
DET er oppgaven vår i Den Emosjonelle Revolusjon.
Legg igjen en kommentar i feltet nedenfor, så driver vi denne revolusjonen sammen!

 

3 Comments

  1. Jeg vil gjerne fortelle dere alle at jeg klarte å få slutt på skilsmissespørsmålet mitt og gjenopprette ekteskapet mitt igjen fordi jeg aldri ønsket at det skulle skje. Jeg vet ikke hva som kom over mannen min at han fylte opp for skilsmisse, jeg prøvde for å ta ham ut av det, men han hørte ikke på meg, jeg hadde ingen annen mulighet enn å søke hjelp hvor som helst jeg kunne tenke meg og gikk så langt å kontakte den store sjømesteren, og nå er jeg glad for at jeg ba om hjelp fra ham. For hvis ikke for hjelpen fra den store sjømesteren, så vet jeg ikke hva som ville blitt av ekteskapet mitt nå, fordi jeg elsket mannen min så høyt at jeg ikke tålte å miste ham. Trolldommen fungerte som magi med veien og måten mannen min endret seg og begynte å vise kjærlighet i stedet for skilsmissen han planla. Jeg er bare så glad for at alt er på plass for meg nå. Jeg vil gjerne anbefale bruken av en trolldom til alle som går gjennom ekteskapsproblemer og ønsker for å gjøre slutt på det send e-post til eller WhatsApp via +2348158911896, og det var der jeg fikk hjelp til å gjenopprette ekteskapet mitt.

  2. Ekte hackere er den beste løsningen for å gjenopprette stjålet kryptovaluta. De hjalp meg med å gjenvinne mine tapte tokens etter å ha blitt offer for en phishing-svindel på Telegram der angriperne fikk tilgang til lommeboken min og stjal alle myntene mine. Ved hjelp av Genuine Hackers var jeg i stand til å gjenopprette totalt 11,8 BTC og 6,479 ETH innen 2 dager etter at jeg sendte inn saken. Kontakt eller via WhatsApp +1 (260) 218-3592 for pålitelige og effektive gjenopprettingstjenester.

  3. I am so delighted to share my incredible experience with the recovery company called SWIFT RECOVERY FIRM that assisted me in recovering funds from a fraudulent investment scheme. After falling victim to a fake investment, I was devastated and unsure if I would ever see my hard-earned money again. However, upon reaching out to this recovery company, { } my hope was restored. Their team of experts demonstrated unparalleled skill and dedication in recovering various cryptocurrencies, including USDT, BTC, Ethereum, and even private keys. You can as well reach them through WhatsApp; +1 (786) 684-0501

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *